Op werkdagen voor 19.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis verzending vanaf € 250,- excl. BTW

FAQ

U kunt uitsluitend bij ons bestellen door eenmalig te registreren. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven actief in de tabakshandel (gemakszaken, tankstations en tabaksspeciaalzaken). Als uw bedrijf actief is in de toelevering van dergelijke bedrijven kunt u ook bij ons bestellen. Gelieve rekening te houden dat uw registratie handmatig goedgekeurd door ons dient te worden!

Door zeer gericht in te kopen, een beperkt assortiment te voeren, zeer strakke marges te hanteren en uitsluitend op basis van het ‘Pay and Go’ concept te werken (d.w.z. geen levering op rekening).

Wij verkopen uitsluitend aan bedrijven. Aangezien bedrijven niet onder het consumentenrecht vallen, bestaat er ook geen herroepingsrecht. Het is daardoor niet mogelijk om een aankoop te retourneren cq. ontbinden. Mocht u een product willen ruilen, dan kunt u hierover contact met ons opnemen.

Het is mogelijk om uw bestelling te annuleren zolang deze nog niet bij ons is het vertrokken. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact met ons op!

Teneinde onze zeer concurrerende prijzen te kunnen handhaven werken wij uitsluitend op basis van het ‘Pay & Go´ concept. Het is daardoor niet mogelijk om op rekening te bestellen.

AanstekersXL.nl is een webshop welke onderdeel is van Hardware City. Ons bedrijf is actief in e-commerce sinds 2008.